Om

Velkommen til betterfit.dk

Jeg hedder Rasmus og er skaberen bag siden.

Som sagt, så er det mig der styrer og har skabt betterfit.dk og jeg har i mange år haft en rigtig stor interesse for træning og sundhed generelt. Derudover har jeg at personlige erfaringer igennem flere år og igennem venner, virkeligt fundet ud af hvad en sund og god kost, samt kosttilskud til ens træning eller aktive livsstil egentligt betyder for helheden.

Min vision for betterfit.dk er simpelt, skabe en hjemmeside hvor du som bruger kan finde den bedste kvalitet indenfor kosttilskud og lære om hvad en god kost er, så du kan få det bedste ud af din livsstil. Med årene er det ikke blevet gjort nemmere at forholde sig til og alle har hver sin mening, om hvad fungere og ikke gør. Det skal være nemt for dig at finde de produkter der kan gøre din træning eller aktive livsstil endnu bedre og lære det basale om sund kost, uden der er gået på kompromis med kvaliteten. 

 

Kontaktoplysninger

Rasmus D. Hansen
5000 Odense C
rasmus-affiliate@betterfit.dk

Samarbejdspartnere og annoncer

Denne side er reklamefinansieret på de produkter der sælges fra begge vores samarbejdspartnere, Musclehouse.dk og theproteinkitchen.dk. Dette betyder at vores annoncer fungere typisk via den såkaldte affiliate-marketing-model, hvor vi som medie referer vores læsere/besøgene videre til vores partnere, såfremt vedkommende klikker og køber, bliver vi belønnet med en mindre kommission. 

Har du lyst til at lære mere omkring hvordan den såkaldte affiliate-marketing-model fungere, så kan du følge linket her (ikke en betalt reklame).

betterfit logo

 

Denne sides produkter/indhold er reklamefinansieret via partnere, læs mere her

Kontaktoplysninger

Rasmus D. Hansen
Odense C, 5000
rasmus-affiliate@betterfit.dk